Βουλκανιζατέρ


Υπηρεσίες βουλκανιζατέρ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ 41
ΜΟΣΧΑΤΟ
T.K 18344
AΘΗΝΑ
210 9850054

Ωράριο

Δευτέρα - Παρασκευή 8:00πμ - 5:00μμ
Σάββατο 8:00πμ - 2:00μμ

  • Τοποθέτηση ελαστικών: Κορυφαία ελαστικά από τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες του χώρου. Άμεση τοποθέτηση για όλους τους τύπους οχημάτων και χρήσεις εντός και εκτός της πόλης.

  • Τοποθέτηση ζαντών: Μεγάλη ποικιλία ζαντών για όλα τα μοντέλα της αγοράς, από εργοστασιακά πρότυπα, χρώματα και σχέδια ως και πολλές after market επιλογές.

  • Ζυγοστάθμιση: Πραγματοποιείται πριν την τοποθέτηση του ελαστικού. Εγγυάται τη σωστή κατανομή του βάρους του, ώστε να αποφευχθούν πιθανοί κλυδωνισμοί και κραδασμοί, τόσο στο ελαστικό, όσο και σε ολόκληρο το αυτοκίνητο.

  • Ευθυγράμμιση: Πολύ σημαντική διορθωτική ενέργεια. Διατηρεί τη σωστή κίνηση και συμπεριφορά του οχήματος στο οδόστρωμα, ώστε να μην ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο τα ελαστικά.

  • Τοποθέτηση αμορτισέρ: Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας βρίσκει το κατάλληλο αμορτισέρ για εσάς και το ρυθμίζει ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, για άνεση στο δρόμο και τέλειο κράτημα στις στροφές.

  • Ηλεκτροστατική βαφή ζαντών: Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να δώσουμε στη ζάντα σας το χρώμα που επιθυμείτε. Τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, που ταιριάζει με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου σας.

  • Επισκευή ζαντών: Οποιοδήποτε πρόβλημα παρατηρήσατε στις ζάντες σας, το προσωπικό μας θα το εντοπίσει και θα το αντιμετωπίσει έτσι, ώστε το αυτοκίνητό σας να έχει και πάλι την καλύτερη δυνατή οδική συμπεριφορά.


Καλωσήρθατε


Προσφέρουμε στους πελάτες μας απόθεμα 5.000.000 ελαστικών συντηρούμενων με τις υψηλότερες προδιαγραφές από όλη την Ευρώπη.

Οι πελάτες μας είναι οι συνεργάτες μας.

Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία προς τους συνεργάτες- πελάτες μας παρέχοντάς τους υπηρεσίες και προϊόντα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Γίνεται κι εσείς μέλος της konstantinou-tyres τώρα με δωροεπιταγή αξίας 10€ σε όλες τις υπηρεσίες μας και ενημερωθείτε για τις δωρεάν παροχές μας!
X