Ποιοι είμαστε


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


Ή εταιρία μας εδώ και 30 ΧΡΟΝΙΑ στο χώρο των ελαστικών με πρωτοποριακές ιδέες προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες για το όχημα σας.Καλυπτει όλες τις αναγκες και τις απαιτήσεις για την αγορά των καινουργιων ελαστικών σας, έχοντας επεκτείνει τη δραστηριότητα της σε κάθε ειδους όχημα (ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ-ΜΟΤΟ-4Χ4-ΕΛΑΦΡΑ,ΦΟΡΤΗΓΑ-ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ-ΦΟΡΤΗΓΑ-ΒΙΟΜ/ΚΑ-ΧΩΜΑΤ/ΚΑ-ΑΓΡΟΤΙΚΑ).

Πλεον σας παρέχει τη δυνατότητα με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της να επιλέξετε τα κατάλληλα ελαστικά για το όχημα σας και στα πλαίσια των οικονομικών σας σας δυνατοτήτων. Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται απο ΓΡΑΠΤΗ-ΕΓΓΥΗΣΗ. Γίνεται αποστολή σε όλη την Ελλάδα, ετοιμοπαραδοτα και επι παραγγελία.
Καλωσήρθατε


Προσφέρουμε στους πελάτες μας απόθεμα 5.000.000 ελαστικών συντηρούμενων με τις υψηλότερες προδιαγραφές από όλη την Ευρώπη.

Οι πελάτες μας είναι οι συνεργάτες μας.

Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από την εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία προς τους συνεργάτες- πελάτες μας παρέχοντάς τους υπηρεσίες και προϊόντα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Γίνεται κι εσείς μέλος της konstantinou-tyres τώρα με δωροεπιταγή αξίας 10€ σε όλες τις υπηρεσίες μας και ενημερωθείτε για τις δωρεάν παροχές μας!
X